Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Vitesse-Nec

  • Bokkie

    Het was een spannende zondag voor zowel de nec supporters als de vitesswe supporters. Een prachtig gebaar voor de wedstrijd, aan Theo Bos, waar ook de nec supporters rustig bleven. Prachtig moment. En dat Nec dan na 33 jaar de 3 punten uit Arnhem weet mee te nemen was dik en dik verdiend. Maar Vitesse wist te winnen in Nijmegen, en NEC wist te winnen in Arnhem, en zonder rellen na die tijd, waardoor beide supporters groepen elkaar weer mogen bezoeken volgend seizoen!!! Haat en nijd zal altijd blijven, maar mooi dat het zo kon toch???

  • Hans Knaken

    Dat gebaar aan Theo Bos door zowel de NEC als Vitesse supporters dat doet je goed. Zo zie je maar weer dat ook deze supporters een hart hebben. En zo hoort het natuurlijk ook. Laten wij er samen maar voor zorgen dat wij samen in de Eredivisie blijven want een competitie zonder NEC en Vitesse doet ons beide geen goed. Ik hoop dat NEC de achtste plaats zal behouden en dan is het weer tijd voor een onvervalste derby Vitesse-NEC waarvan ik hoop dat Vitesse ook dit keer aan het langste eind zal trekken.